Trénerek

Horváth Emil

Horváth Emil

A Skull Young Sikerprogramban azokat az élettapasztalatokat tudom megosztani Veled, amiket életutamon megtanultam, és amik a boldog, kockázatvállaló, örömteli, élvezetes élethez hozzájárulnak.  Életemben korábban sokszor hátráltatott a stresszel való megküzdési hiányosságaim, ezért egy idő után - viszonylag fiatalon - ebbe szó szerint belebetegedtem, és az életem került veszélybe. Ezért elkezdtem foglalkozni a stressz enyhítésének módszereivel, a lelki állapotom stabilizálásával.

A velem való találkozásokkor olyan témákról beszélünk, tanulunk, amiket ha annak idején, én 16 évesen megismerek, megtanulok és használok, akkor az életemben sokkal több boldogságot éltem volna meg, hatványozottan több pozitív élménnyel gazdagodtam volna, sokkal több anyagi megtakarításom és befektetésem lenne, és már jóval korábban beszédbe elegyedtem volna Önmagammal.
Ilyen témákról beszélgetünk majd, amikor velem leszel: Mit kezdjek a bennem lévő stresszel? Hogyan kezeljem a problémáimat? Mit tegyek amikor dühös vagyok? Hogyan mondjam el, amit nem merek? Mi az a boldogság, és mit kell tennem, hogy velem legyen egész életemben? Merjek kérdezni. Legyek tudatos. Miért éri meg egyfolytában résen lenni és megfigyelni önmagam? Miért éri meg, és hogyan legyek megértő és figyelmes másokkal? Hogyan álljak ki önmagamért? Mit tegyek és hogyan annak érdekében, hogy kedveljenek az emberek?

Hargitai Andrea

VÁGYAID ÚTJA- KÍSÉRLEK, HOGY SZÁRNYALHASS
Két kamasz gyermek édesanyjaként elsősorban fiatalokkal való munkára érzek elhivatottságot, hogy megtalálják saját útjukat, miértjüket és erőforrásaikat, céljaikat képesek legyenek elérni.

Célom, hogy támogatásommal szárnyakat adjak a kamaszoknak, hogy megtalálják a valódi vágyaikat, magasabb tudatossági szinten egy beteljesedett életet élhessenek, ehhez megtapasztalják belső erejüket.

Vágyam, hogy inspiráljam bátorítsam Őket, a legnagyobb szeretettel, odafigyeléssel, lelkesedéssel.
Megteremtsem azt a bizalmi légkört, amelyben tökéletesen biztonságban érzik magukat és ki tudnak bontakozni, egy magasabb tudatossági szinten kezdjenek el élni egy boldogabb életet.

A coach munkám célja, hogy a klienseim mentálisan – lelkileg és testileg egészégesek legyenek, ehhez nagyon fontosnak és hasznosnak tartom az egészséges életmódhoz és a célok eléréséhez a vizualizációt, a relaxációt és a meditálást. Én saját magam is több éve rendszeresen meditálok, relaxálok, sportolok.

Hargitai Andrea
Boldis Ildikó

Boldis Ildikó

Tanácsadó és tréner vagyok, 20 éve dolgozom fejlesztéssel egyéni és csoportos formában egyaránt. A munkában és a saját életemben is azt figyeltem meg, hogy hegyek és völgyek váltják egymást: barátságainkban, kapcsolatainkban, feladatainkban...Siker és kudarc, boldogság és bánat... Az évek során azt is megtapasztaltam: nem a hegycsúcsok száma számít, hanem az, hogy képesek vagyunk-e a nehezebb időszakokban erőt meríteni: magunkból, kapcsolatainkból. Ehhez pedig önbizalom és jó kapcsolódások kellenek. A SKULLYOUNG programon ebben támogatunk: a magad és mások megértésében, a nehezebb helyzetek kezelésében. Völgyekből indulunk, tanulunk, hegyeket mászunk és talán a hegycsúcson körül is nézünk. Mindezt együtt és jókedvűen, sok gyakorlattal és tanulsággal.

Sági Andrea

15 éve dolgozom pszichológusként, tanárként és stressztrénerként. A lelki, mentális jóllét elősegítése, a problémák közös feldolgozása számomra hivatás. Legfontosabb vezérelveim pedig a hitelesség, a bizalom és az elfogadás. Saját életem arra tanított, hogy amikor úgy tűnik mindennek vége, akkor jön egy újabb fejezet és megtapasztalhatod, hogy erősebb vagy, mint gondoltad.

Szülőnek lenni egy olyan komplex életfeladat, amely nap mint nap új kihívásokat, váratlan feladatokat állít elénk és próbára teszi képességeinket, érzelmeinket. A Szülő mint otthoni mentor program során abban szeretnék segíteni, hogy szülőként megtaláljuk a saját hangunkat, harmóniánkat;  stresszhelyzeteinket és konfliktusainkat könnyebben kezeljük. Mindezek mellett pedig, hogy a bizonytalanságaink, a félelmeink oldódjanak és elmondhassuk magunkról, hogy nem tökéletes, de „elég jó szülők vagyunk”.

Sági Andrea
Győrfi Péter

Győrfi Péter