Önbizalom Ugrás

Önbizalom Ugrás kiscsoportos motivációs tréningnap 12-15 éveseknek

A kamaszok ebben az életkorban alakítják ki a saját életterüket, keresik a kapcsolatokat, feszegetik a határaikat, átalakul az érdeklődésük és a hozzáállásuk. Ezt az embert próbáló útkeresést ők sok belső bizonytalansággal, hullámzó önbizalommal élik meg, amiben napjaink távolságtartása is egy komoly nehezítő tényező.
A kurzuson segítünk abban nekik, hogy könnyebben oldódjanak, segítünk nekik kibontani a saját érdeklődésüknek, irányultságuknak megfelelő perspektívákat.
A kiscsoportban leginkább beszélgetünk és felnőttes komolysággal, de játékosan teremtünk egy pici közösséget, fejlesztjük a szociális készségeket.
A kurzus utána egyéni konzultációk mentén halad tovább, a célunk, hogy a nehéz időszakot akadályait ők könnyebben, több önbizalommal felvértezve vehessék, jobban teljesítsenek a felvételin, az új iskolai környezetben, kevesebb feszültséggel éljék meg mindennapjaikat.

A programot kiscsoportban, maximum 10-12 fővel (a járvány helyzetre tekintettel a programot nagy légtérben a gyerekeket kellő távolságba ültetve maximális óvintézkedések mellett) tartjuk és csak egészséges gyerekeket fogadunk. A helyszínen csak a tréning résztvevők lesznek.
 
 Időpont: 2020. október 17. szombat 10.00 órától – 15.00 óráig tartjuk
 
Étkezés: büfészolgáltatás a szünetekben illetve ebédre pizzát biztosítunk
 
Jelentkezési határidő: október 10.
 
Helyszín: Budapest, 1037. Szépvölgyi úti irodapark, Montevideo u. 2/c

A csoportos foglalkozást követően a fejlesztési folyamat egyéni mentorálás, egyéni konzultációk mentén halad tovább.
Heti és 2 heti rendszerességgel, egy alkalom 1 óra/ fő – egyéni időbeosztásokkal
Ajánlott minimális egyéni konzultáció: 3 alkalom / fő
Optimális esetben: 5 alkalom / fő